Posted by: victorblog | 6 October 2008

Tamada.ro – Librărie şi revistă culturală

Pe 13 octombrie se va lansa tamada.ro (ghid pentru suflet şi minte) un site care îşi propune să aducă cititorilor o revistă culturală online şi o librărie online.

Revista îşi propune să devină un ghid al vizitatorilor în lumea cărţilor, incluzând secţiuni de ştiri, editoriale, interviuri, biografii, dar şi comentarii ale cititorilor despre cărţile citite. Libraria pune la dispoziţia cumpărătorilor o gamă largă de cărţi şi doreşte să se impună pe piaţa prin calitatea livrării şi modul de onorare a comenzilor. Revista va avea editorialişti ca Traian T. Cosovei, Dan Mircea Cipariu.

Site-ul are o interfaţă atractivă, puţin cam simplistă, dar eficientă şi prietenoasă. Puteţi comanda cărţile dorite, plata se va efectua ramburs, la primirea coletului. Personal, mi se pare cea mai bună idee, pentru că nu toată lumea are instrumente de plată online.

Interesant de citit:

Premiile Nobel

Cel mai bun roman al tuturor timpurilor

Volum de carte „România post ’89”

Spor la citit!


Responses

  1. […] cum spuneam aici, din 13 octombrie 2008, în online-ul românesc s-a lansat http://www.tamada.ro, un portal de carte care […]

  2. Site-ul este foarte fain şi accesibil, felicitări!

    Mai pot recomanda ca librărie online şi http://www.time-services.ro – sunt de încredere şi au un catalog foarte cuprinzător.


Leave a comment

Categories