Posted by: victorblog | 14 October 2008

Lansare portal de carte

După cum spuneam aici, din 13 octombrie 2008, în online-ul românesc s-a lansat www.tamada.ro, un portal de carte care își propune să se constituie într-un mijlocitor al întâlnirii cu cartea, al descoperirii bogatei colecții de experiențe ale omenirii prin intermediul cărților în detrimentul televizorului. Da, ştiu că sună cam siropos, dar adevărul e că în România, televizorul şi internetul au acaparat atenţia tuturor, de la adolescenţi la persoane mature sau trecut bine de a doua tinereţe. Vă propun un chestionar pentru suflet şi minte:

Cărţile de pe Tamada.ro aparţin unor vaste categorii ca: Literatură, Artă, Religie, Hobby, Didactice, Limbi străine, Copii, IT&C, El şi Ea, şi altele, deci câte o carte pentru fiecare.

În cadrul magazinului on-line, tamada.ro propune vizitatorilor o colecție de 5000 de titluri publicate la edituri din Romania, iar în primele 2 săptamani peste 80 de titluri vor beneficia de reduceri de 20% din prețul de vânzare. De asemenea livrarea comenzilor se va face gratuit în primele 2 săptamâni după lansare. Tamada.ro își propune sa îmbunătățească continuu colecția de cărți a magazinului și să ajungă în cursul anului 2008 să prezinte peste 20.000 de tiluri, publicate în Romania sau în străinătate, existând deja parteneriate cu edituri din Ungaria, Anglia și SUA pentru promovarea carților acestora în România.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: