Posted by: victorblog | 29 August 2008

Chiar am ajuns pe Lună în 1969?

Aţi aflat până acum de teoria conspiraţiei privind aselenizarea omului în 1969? Există o grămadă de teorii ale conspiraţiei lansate de numeroşi oameni care susţin că, de fapt, omul nu a ajuns pe Lună în 1969.

Dovada1:

Teoria conspiraţiei spune că o urmă aşa de clară ca aceasta nu poate fii lăsată în solul fără umezeală al Lunii.

Demonstraţia e simplă: solul lunar are o alcătuire diferită de cel al Pământului. Este format in majoritate din silicaţi. Silicaţii au o tendinţă de a se uni cu alţi silicaţi formând lanţuri moleculare mari. Când un meteorit intră în coliziune cu Luna, mare parte din această energie cauzează rupturi în legăturile moleculare. Pe Pământ aceste rupturi sunt umplute imediat cu oxigen într-un proces numit oxidare. Pe Lună, în absenţa oxigenului aceste legături nu au de ce să se susţină până când apare un eveniment  care aliniază moleculele. Abia când un obiect (gheata astronautului) deranjează solul lunar, sunt create alte legături moleculare. Acestea permit solului să-şi susţină forma, chiar şi în absenţa apei.

Dovada2:

Teoria conspiraţiei: steagul nu poate flutura în acel mediu, deoarece nu există aer sau curenţi de aer care să-i inducă mişcare.

Demonstraţie: Steagul are un suport metalic în partea de sus. Inducându-i-se o viteza iniţială, neexistând frecare cu aerul, steagul se mişcă în jurul suportului timp de câteva secunde datorită impulsului iniţial.

Dovada 3:

Teoria conspiraţiei: de ce nu sunt stele pe fundal? Citeşte mai departe…


Responses

 1. Pai ce tiam spus eu ca astia nu au fost =))) acum iti spun is eu ca fotograf ca ala in dovada 2 daca tine mana sa nu ii intre soarele in ochi cum puii mei are soare la contactul dintre casca si mana ?? si dupaia nu …….
  si restu citeste in articolul ala cu stiati ca….=))

 2. adik iti dai seama ca tot nu cred =))) ca steagu din dovada 5 prea TARE flutura ca sa fie numa de la socuri

 3. dao dracu de dovada…..dovada 3 in spate e asa lumina …aparatura foarte inchisa si el foarte clar dai dracu de americani ……… cum au mintit ca aia leau distrus gemeinii nu ar putea sa minta ca ei au ajuns pe luna ???

 4. gata mam lamurit au ajuns ……………da daca vrei poze iti dau eu in format mare clare direct de pe situl oficial 😉

 5. eu am vazut emisiunea myhbusters, şi pe mine m-au convins că ei chiar au ajuns pe Lună.

 6. Interesant, gandirea e ceva rar la oameni, noi tindem sa credem ce se vorbeste mult si nu ceea ce e logic.

 7. Daca in 69 s-a ajuns pe luna, de ce dupa 40 de ani, cand tehnologia este mult mai avansata, nu s-a mai ajuns? Sa ne gandim numai la ce calculatoare erau atunci si cum sunt acum. E ca si cum un om prost e mai creativ decat unul inteligent, un atlet fuge mai repede cu picioarele mai scurte, un motor puternic are putere mai mica decat un motor semnificativ mai slab…(1,4 vs. 2,5). E total absurd. Daca in 69 se ajungea pe luna, pana in 2009 sau 2010 s-ar mai fi dus de vreo 10.000 de ori.

 8. Ala saluta steagu(adrian nu-i intra soarele in ochii) …solu de pe luna mai nou cica contine si particule de H2O , si asa este posibil sa ramana forma in sol….mda oricum nu cred k au fost pe luna

 9. De ce nu a mai mers nimeni de 40 de ani? De ce nu a mai fost nimeni? A da si spusele lui Amstrong nu au fost „un pas mic pentru om , un pas mare pentru omenire” ci au fost „doamne cine mi-a luat-o inainte”.
  P.S:ATAT AM AVUT DE SPUS

 10. din 69 pana acum s-au schimbat multe…de exemplu nimeni nu mai risca sa piarda oameni si rachete care au un pret extrem de ridicat…in 69 oameni erau nebuni dupa cercetare,proiecte militare si alte prosti…parerea meaeste ca pe luna nu a fost nimeni a fost o tactica de a crede rusii ca au fost pe luna “CINE ARE TEHNOLOGIA ARE PUTEREA”

 11. 1. Pe luna nu ai umbra! In poze masinaria are umbra.
  2. In spatiu e VID , nu bate vantul , steagul se flutura
  3. Nu exista atata combustibil sa parcurga 385.000 KM ,

  CL: Omul nu a ajuns niciodata pe luna.

 12. ce multi cretini cred in teoria conspiratiei, teorie sustinuta de mizeria ruseasca…f f f multi imbecili


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: