Posted by: victorblog | 24 December 2008

SEO spam

Ştiu că vine Crăciunul, ştiu că vine şi Anul nou însă refuz să creez articole doar de dragul de a crea articole sau pentru a da de lucru motoraşului Google.

În acest articol nu voi evidenţia prin bolduire cuvintele cheie, nu voi publica o listă infinită de taguri ce revoluţionează în jurul cuvintelor scrise cu majusculă mai sus, ci pur şi simplu vreau să mă lăsaţi dracu’ în pace cu spamul vostru nesimţit!

Ce articol care se vrea legat de Crăciun are în componenţă doar cuvinte fără noimă, legate strict de nişte cuvinte cheie, bolduite, iar conţinutul se apropie de 0 (zero) barat?

Exemplu:

Am fost la mare. Cr…. (bolduit si fără puncte) 2008 e frumos. La multi ani si un cr… 2008 (bolduit şi fără puncte) cât mai mişto. Sunt bou si nu ştiu ce i aia blog (bolduit). Cr… fericit (bolduit şi fără puncte) Ne vedem peste un an la Cr… 2009(bolduit şi fără puncte) cand voi fi la fel de tampit(aici nu mai bag bold pentru că ajung ca prostănacul)  si voi scrie articole fără noimă, cap şi coadă.  Poate mai scriu încă 10 articole până la Revel…2008 (aţi ghicit deja). Mă duc să mănânc un c____t de pe masa îmbelşugată de (da, iar aţi ghicit).

Taguri: cr… (fără puncte) 2008 , rev… (fără puncte) 2008, cr… + rev… , bla blauri

Categorii: cr… (fără puncte)

Cine se simte cu musca pe căciulă să-mi dea mail sau să comenteze mai jos. Normal că sunt bineveniţi şi cei care nu se simt cu (aţi ghicit) pe căciulă! (asta ca să nu fac spam).

Dar să mă calmez şi să ascult cum colindătorii îmi umplu inima de bucurie şi fericire!


Responses

  1. Salut…apropo de spam…super tare…cautam acum cateva zile ceva si am gasit o intreaga activitate unde toate filmele fac spam…si inca nu cu bolduit…asta e de incepatori. Adauga-ma in mess sa iti arat cateva moduri de spam pe un niste siteuri cu pretentii….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: