Posted by: victorblog | 27 June 2008

Prinsă băută la volan, o judecătoare scapă nepedepsită. Poliţiştii, cercetaţi

Era imposibil să nu public această ştire. Cum mama naibii să îi dea în judecată pe poliţişti? După ce că sunt cazuri rare, care nu s-au sfiit să o aducă la secţie chiar dacă era ditamai judecătoarea ( alţii băgau un „sărumâna” şi o lăsau să plece), tot ei sunt cercetaţi? Şi beţiva judecătoarea? Halal justiţie în Româia. Judecătoarea beţivă a mai fost pe aici şi cu altă ocazie.

„Nu doar că a scăpat de pedeapsă deşi testele au arătat că avea unu la mie alcool în aerul expirat, dar acum sunt cercetaţi agenţii care i-au făcut dosar penal.

Judecătoarea Elena Turcu susţine că cei trei poliţişti care au oprit-o în mai anul trecut au bruscat-o şi îi acuză de abuz în serviciu şi lipsire de libertate. Pentru că oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea maşinii sub influenţa băuturilor alcoolice, magistratul i-a dat în judecata.”

Ştire

Unu la mie?! Probabil era ruptă de beată! Raţi-ai dreacu de poliţişti! Cum vă permiteţi să vă purtaţi aşa cu o zdreanţă doamnă!

La aşa justiţie merită să te faci judecător. Te doare în fund de toţi, ba mai ai şi curajul să afirmi că „n-am ajuns să suflu în faţa politistului că vrea poliţistul”. I-auzi! Da când ? Când vrea muşchiu tău? La puşcărie cu tine că de aia sunt legile! Şi dacă nu se aplică şi pentru tine, măcar modificaţi legile să scrie clar „se aplică doar pentru cei care nu au bani şi influenţă” . Măcar ştim o treabă!


Responses

  1. […] se mai poate chiar aşa! Fiecare face ce-l taie capul :calcă pietoni pe trecere, conduc beţi şi scapă nepedepsiţi! Poate, poate în vreo 10 ani ne aliniem şi noi, măcar cu legislaţia, la […]


Leave a comment

Categories