Posted by: victorblog | 21 December 2008

Schimb de … comentarii

Se ştie că succesul unui blog nu se citeşte nu numai în statistici, ci şi în numărul de comentarii. Un blogger bun va reuşi întotdeauna să creeze un subiect bun de discuţie pentru cititorii săi. Uneori strategia merge, alteori cititorii sunt prea leneşi ca să lase un comentariu. Ştiu că mă citesc zilnic aproape 300 de oameni însă comentariile se lasă de dorit.De multe ori, dacă un cititor vede că acel articol nu are deloc comentarii, va evita să comenteze şi el, considerând că articolul e plictisitor.

Aş propune pentru bloggerii mai mici un schimb de comentarii. Adică: tu comentezi (la subiect) la mine pe site, eu îţi întorc favorul. Aşa poate îi stimulăm şi pe ceilalţi să lase un mic comentariu. Bineînţeles că se vor exclude comentariile monosilabice, sau de tipul celor lăsate de cocalari pe hi5: sal, cf, bn, pplsdadad etc. Un mic comentariu despre acel articol poate să-ţi dea inspiraţia saiu motivaţia să continui. Un comentariu obiectiv, fără linguşeli sau pupături dorsale ţi-ar spune ţie bloggerului că nu ai scris degeaba articolul respectiv, că e citit.

Deci, dacă tot nu mai fac link exchange, vrea careva un comment exchange? 🙂

LE: S-a ajuns deja la comentariul cu numărul 967. Comentariul cu numărul 1000 va primi un banner pe acest blog timp de o lună şi un loc în blogroll.


Responses

  1. Sa ma apuc sa dau comentarii, poate dau comentariul cu numarul 1000. 😛

  2. ehe..las` ca te prind eu

  3. […] (între aceste comentarii au fost vreo 3 spamuri deci nu se contorizează). După cum v-am promis aici, răsplătesc comentatorii cu un loc în blogroll şi un banner timp de o lună. Nu a fost un […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: