Posted by: victorblog | 15 December 2008

De bun simţ-duşul

Astăzi am fost obligat ca timp de o oră să suport nişte mirosuri care şi bietului sconcs i s-ar părea oribile. După vreo 10 minute îmi lăcrimau ochii şi mie şi celorlalţi. Parcă dăduseră chinezii cu bomba chimică, nu alta! După vreo jumătate de oră, simţul olfactiv a dispărut temporar, usturimea de ochi se accentuase, monitorul se aburise iar jaluzelele de la geam stăteau să cadă.

Şi  nu, nu am fost la vreo crescătorie de porci sau în vreo toaletă publică (deşi aş fi preferat), ci la facultate. Nu vi se pare de bun simţ ca atunci când ştii că vei sta în aceeaşi locatie cu mai multe persoane pentru mai mult timp, să faci şi tu un duş, eventual să foloseşti şi nişte deodorante sau vreun odorizant de maşină dacă nu ai bani destui. Sau mai bine stai naibii acasă şi puţi acolo!

Apropo, care ştie cea mai bună metodă de a-i spune respectivului să se mai spele, dar să nu fie ofensat de chestia asta? Oare merge dacă mă duc la el acasă şi îi las un săpun şi un deodorant, sun la uşă, apoi o iau la sănătoasa?

Sursa pozei

Advertisements

Responses

  1. hahahahahaha imi place ca ai omis si functia persoanei respective :))) deci sa fie clar…nu este vorba de un student…gata cu subtilitatea 😉

  2. e şi tu. asta nu prea mai contează acum. contează bunul simţ! pe care nu prea-l are!

  3. las ca asveam si eu din astia suficienti..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: