Posted by: victorblog | 11 December 2008

De ce suporterii românii sunt proşti?

S-a terminat meciul, Steaua a luat bătaie. Se mai întâmplă, nu e sfârşitul lumii. Importantă e reacţia tribunelor la vederea lui Mutu. Toată lumea cu fluierături, înjurături. De ce nu lăsaţi omul să-şi facă treaba? El e fotbalist aflat sub contractul Fiorentinei, de acolo îşi ia omul banii, aşa că e normal ca el să facă tot ce-i stă în putinţă să câştige. Bine, în seara asta a jucat ca o plantă, dar nu ştim încă de ce.

La CFR musteşte de stranieri. De fapt nu prea avem deloc români în echipă. De-aia am reuşit să batem AS Roma şi de-aia am făcut egal cu Chelsea. De-aia am luat bătaie doar cu 2-1 de la Chelsea. Datorită lor, a stranierilor.

Deci, e normal să-l înjuraţi pe Mutu doar pentru că joacă pentru Fiorentina, contra Stelei? Nu e mai normal să găsiţi alte motive?

Suporterii români ştiu doar un singur lucru: să înjure. Lucru care nu deranja atât de mult, dacă cei înjuraţi nu erau tot ROMÂNI. Şi mai grav, acei români trebuiau încurajaţi de respectivii suporteri. Şi nu mă refer strict la meciul din seara asta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: