Posted by: victorblog | 11 December 2008

Cantitate, nu calitate

Postul anterior a fost postat la caterincă. A fost inspirat de alţii, la care contează cantitatea şi nu calitatea articolelor. Adică, bagă orice pe blog numai ca să iasă la număr şi să atragi vizitatori.

Titlul e pus special aşa (Cră©iun) pentru a evidenţia spamul făcut de unii. Titlul n-are legătură cu conţinutul. La fel şi tagurile puse ampulea, special pentru google. Cado’, vorba italianului isteric cu inele. Normal că postul lui va fi găsit printre primele la o căutare a cuvintelor cheie. Adică SEO spam. Spam nene, că aşa faci vizitatori!

Mie mi s-a spus la un moment dat de ce nu postez mai des? Păi postez când vreau eu, ce vreau eu şi mai ales dacă vreau eu. Nu e o condiţie, scriu dacă am chef despre ce-mi vine în minte.

Dacă aş scrie articole ca cel de dinainte, sigur mi-aş pierde şi puţinii cititori pe care-i am.

De pe vremea regretatului oamenii erau puşi să lucreze la normă. Nu contează calitatea, contează să iasă la număr. Ce contează că piesa x de la automobilul y e făcută prost şi rapid! Contează să iasă numărul de piese din ziua asta. Ce contează că piesa face parte din subansamblul de frânare? Cantitate!

Advertisements

Responses

 1. “postez când vreau eu, ce vreau eu şi mai ales dacă vreau eu. Nu e o condiţie, scriu dacă am chef despre ce-mi vine în minte.”

  idem. mai ales ca unele chestii care mi se par super interesante nici nu le scriu, pentru ca nu am chef ! 🙂

 2. Daca gasesc un blog cu postari multe si praste, majoritatea oamenilor il vor ocoli daca mai dau de el si alta data. In schimb, daca gasesc unul cu putine, da’ bune, sunt sanse foarte mari sa mai intre si a doua oara.

  Asa ca nu cred ca e foarte eficienta chestia asta. In schimb, mult si bun ar fi ideal. 😀

 3. cred că tu te cam contrazici.
  eu am zis că nu voi posta doar de dragul de a posta, să iasă la număr. voi posta când pot, dar să încerc să postez ceva care să fie citit de cineva.
  nu pot posta toate prostiile de exemplu: azi e soare, mâine ninge, azi avem premier sau mâine nu avem unguri la guvernare.

 4. Nu stiu unde ti se pare ca m-as contrazice, probabil n-ai inteles ce vroiam sa spun. 🙂

  Spuneam ca nu e prea eficient sa scrii mult si prost, pentru ca oamenii care ajung odata pe blog si nu le place ce vad, vor ocoli a doua oara blogul respectiv.

 5. păi exact asta am zis şi eu.
  nu prea am înţeles la ce te refereai cu „Asa ca nu cred ca e foarte eficienta chestia asta”

 6. О, это что-то, недавно где-то уже о таком слышала. Ваше мнение имеет основание быть. Вы понимаете то, о чем пишите. Немного почитав, хотелось бы узнать больше.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: