Posted by: victorblog | 4 December 2008

Drive-test golf VI

Golf6

După cum vă spuneam aici am câştigat la un concurs un drive-test cu noul golf. Tote bune şi frumoase însă există o mică problemă: deşi sunt şofer de 4 ani cu acte în regulă, am condus numai maşina naţională, şi doar o singură dată un Volkswagen.

Astăzi am plecat hotărât să-mi revendic premiul câştigat la acel concurs. Premiul era format dintr-un rucsac (destul de mişto zic eu), un pix (cam greu, dacă arunc spre cineva, sigur îi sparg capul) şi un drive-test cu noul golf.

Nu mă aşteptam ca locaţia să fie atât de greu de găsit. Am parcat dacia lângă maşini (lângă adevăratele maşini), şi am intrat la recepţie. Domnişoara de acolo a fost foarte drăguţă şi a trecut peste faptul că eram acolo doar să testez noul golf şi nu să-l şi cumpăr (de unde dracu atâţia bani?).

Ce pot spune despre drive-test? A durat vreo juma de oră timp în care mi-am format o părere despre VW golf: &D*A&D(*Dfhgajfk adjakf, adică n-am cuvinte… Superb pot spune. Avea de toate: reglaj lombar, reglaj pe înălţime/adâncime al scaunului şi volanului, climatronic, abs+7 airbaguri, computer de bord cu touchscreen, aprindere automată faruri, plus suspensii sport (care m-au făcut să simt fiecare groapă din mândrele şosele ale ţării).

Vw s-a comportat excelent la drum, deşi şoferul nu prea se descurca excelent cu comenzile. Păcat de preţul prea mare al acelui model (21.040 de euro cu tot cu TVA): Highline 2.0 TDI dpf, 140 CP. Totuşi merită fiecare bănuţ!

În continuare câteva poze făcute de mine:

golf 6

golf 6

dscf34931

dscf3496

dscf3497

PS1:Pozele pentru hai faiv cu mine conducând cu ochelarii de soare pe cap, manelele la maxim şi tricoul cu D&G pe mine nu le-am postat din motive evidente… Deasemenea, pozele cu mine pe capotă, pe plafon şi  pe bancheta din spate sunt în siguranţă pe calculatorul meu.

PS2: Sper că aveţi simţul umorului…

PS3: Culmea e că după ce am terminat drive-testul, am văzut la PROTV o ştire cu un accident destul de grav petrecut pe traseul parcurs de mine. Scuze, dar nu prea vedeam în oglinzi…

Advertisements

Responses

  1. lasa ca o sa ti iei si u un Vw:p

  2. Felicitari:)….imi place golf VI

  3. u lucky bastard:P


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: