Posted by: victorblog | 2 December 2008

Române, nu fii maghiar!

Cât de idiot să fii să te aliezi cu UDMR un partid care militează pentru obţinerea autonomiei pe criterii etnice? Cât de idiot să fii să te aliezi cu un partid care atentează la suveranitatea, unitatea şi indivizibilitatea statului român?

De ce oare a fost prezenţa la vot atât de scăzută? Păi, toată lumea se întreba retoric ca cetăţeanul turmentat în binecunoscuta comedie, „Eu cu cine votez?”. Păi cu cine? Cu cine să votezi, când cei aleşi uită imediat de promisiunile făcute şi se adună toţi celebrând victoria, fiecare obţinând o bucată de ciolan?

Poate era nevoie de o modificare a legii… toate partidele care nu reuşesc să obţină 10% din sufragii să nu intre deloc în Parlament. Ne lăsăm conduşi de unii care îşi apără interesele propriei naţiuni, diferită de a noastră.

Cum poţi băga la guvernare o formaţiune politică al cărei lider habar n-are să „vorbeşte limbe române”, şi care mai are şi pretenţia să formeze un stat în stat cu cele 3 judeţe? Un lider care habar n-are istorie şi care încă are impresia că hunii erau pe aici înaintea dacilor şi se jucau liniştiţi cu puţa-n ţărână, până când barbarii de daci i-au deranjat! Au fost 4 ani la guvernare şi n-au făcut nimic!

Cumva ne merităm soarta! Cred că mă voi duce în Spania sau Italia, îmi voi face partid şi voi  încerca să fac ceea ce încearcă Marko ăsta aici. Dar stai, ce vedem noi aici? (citat din clasicul ţăran din Spania)… vedem că doar în România se pot întâmpla astfel de lucruri. Pentru că România e ŢARA TUTUROR POSIBILITĂŢILOR, nu America! Acolo măcar au poliţişti cu „balls” nu ca ai noştrii. Acolo sunt doar 2 partide dintre care poţi alege. Acolo e o comunitate foarte mare de mexicani, dar nu-i vezi apărând la TV cerând independenţa Floridei…

P.S: Am scris cu doi de „i” în titlu intenţionat pentru a vedea cine îmi va atrage atenţia! Pentru toţi corectorii de pe bloguri: corect e „Române, nu fi maghiar”!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: