Posted by: victorblog | 30 November 2008

Black Friday

Black Friday marchează începutul sezonului de reduceri în America. Credeaţi că numai în România este la fel: cozi interminabile şi oameni care se aşează la coadă cu o zi înainte numai pentru a prinde orice reducere:

Am stat la coadă în jur de câteva ore. Încerc să apuc cât mai multe reduceri pot. Suntem în recesiune aşa că orice reducere este de ajutor pentru mine şi copiii mei!

Chiar dacă paznicul a fost rănit în îmbulzeală, oamenii disperaţi după reduceri tot nu s-au oprit din goană. Doar stăteau de o zi la coadă!

Importantă e cantitatea, nu calitatea! Ce contează că se făcea reduceri la şosete chinezeşti, melci de livadă,  cuie sau  hârtie igienică . E reducere, cumpăr cât mai multe. Doar e recesiune, ce naiba!

Advertisements

Responses

  1. Paznicul a fost “ranit”? Paznicul a murit calcat in picioare… Iar magazinul a fost inchis si oamenii dati afara! Nu-mi vine sa cred ca s-a ajuns pana aici, luand in considerare ca de 5 luni de cand sunt in America, am vazut reduceri de fiecare data cand am mers la cumparaturi.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: