Posted by: victorblog | 29 November 2008

Ţinutul Secuiesc şi Constituţia

Chiar dacă voi fi acuzat, voi scrie şi articolul ăsta. Pe bune, nu pot dormi din cauza tâmpiţilor ăştia.

Articolul 1 – Statul roman (1) Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil. Articolul 2 – Suveranitatea (1) Suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice si corecte, precum si prin referendum. (2) Nici un grup si nici o persoana nu pot exercita suveranitatea in nume propriu. Articolul 6 – Dreptul la identitate (1) Statul recunoaste si garanteaza persoanelor apartinand minoritatilor nationale dreptul la pastrarea, la dezvoltarea si la exprimarea identitatii lor etnice, culturale, lingvistice si religioase. (2) Masurile de protectie luate de stat pentru pastrarea, dezvoltarea si exprimarea identitatii persoanelor apartinand minoritatilort nationale TREBUIE SA FIE CONFORME CU PRINCIPIILE DE EGALITATE SI DE NEDISCRIMINARE IN RAPORT CU CEILALTI CETATENI ROMANI!!

Fragmente din  Constituţia României

Ăştia se bat cu pumnul în piept că referendumul din 15 martie 2009 e perfect legal. Cum dracu’ să fie legal, când însuşi referendumul încalcă flagrant Constituţia României. N-am făcut armata (acuma chiar îmi pare rău), dar dacă sunt chemat la oaste, primul mă prezint. Dă-o naibii de treabă, chestia asta deja ia amploare. Aloooo, nimeni nu se autosesizează pe acolo pe la Bucureşti? Nu era parcă vreo pedeapsă pentru atentat la siguranţa naţională? Ceva acolo: mulţi ani de puşcărie să se gândească bine…

Poza  e preluată de pe wikipedia, via Libertatea.

Advertisements

Responses

  1. 15 martie e ziua nationala a Ungariei.si in sfantu si in miercurea ciuc se sarbatoreste cu mare fast.se arboreaza steagurile ungariei s.a.m.d.
    daca astia isi fac autonomie ar putea sa inceapa sa-si faca si cimitire si cosciuge…preventiv numai…preventiv.:D


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: