Posted by: victorblog | 25 November 2008

Anunţ umanitar

Vă rog să vă acordaţi 2 minute să citiţi mai jos. Dacă aveţi blog/site/tracker (orice), vă rog să preluaţi bannerul de mai sus şi linkul de mai jos şi să-l inseraţi în pagină oriunde puteţi.

Imi doresc si eu, ca toti prietenii mei pe care ii am la varsta de 5 ani pe are o am, sa mananc un sandwish  facut din toate bunatatile din frigiderul mamei mele dar nu pot pentru ca VOMIT tot ce mananc. Si iar vine ora mesei si eu mananc numai hrana semilichida (CU BIBERONUL), asa cum fac de cand m-am nascut. Dar tanjesc la un sandwish. Si uneori fur singur ceva din frigider, desi stiu ca o sa imi faca rau, dar vreau si eu sa fie ca toti ceilalati copii care se infrupta cu tot felul de bunatati. Mestec, inghit, ma simt bine  o clipa dar de indata VOMIT tot ce am in stomacelul meu.

Andrei Nita nu se afla la prima incercare in viata sa. La varsta de 2 luni si jumatate medicii au constatat ca are o malformatie congenitala la cord iar dupa 1 luna a fost operat cu succes de catre medicii de la Cluj Napoca, de atunci, anual, mergand la control. Desi operatia a fost un succes, in prezent inimioara lui Andrei pur si simplu bate mai incet decat ar fi normal.

De aici.

Deşi nu am o grămadă de cititori îi rog pe cei care citesc acest post să ajute şi ei cu ce pot. E vorba de un copil de 5 ani care are nevoie de bani pentru o intervenţie chirurgicală. Citiţi detalii aici.

Advertisements

Responses

  1. BUNA SEARA SI BINE V-AM REGASUT.As dori sa le multumesc tuturor oamenilor care ne-au ajutat.NOI NE-AM REINTORS IN TARA.INTERVENTIA A DECURS BINE adica dilatarile .ESOFAGUL LUI ANDREI A FOST DILATAT PINA LA 14MM DECAMDATA.M-AI avem nevoe de vreo 2 sedinte ca sa ajungem la 25mm asta in functie de cum ii va merge lui ANDREI.VA DORESC O SEARA PLACUTA.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: