Posted by: victorblog | 14 November 2008

Tu votezi?

Discuţii aprinse, campanii, promisiuni, minciuni, asfaltări târzii (2 am văzut numai azi), sacoşe, căciuli, alegeri. Periodic asistăm la circul ăsta, nevenindu-ne a crede cât de fomişti sunt unii, cât de obsedaţi pentru a prinde ciolanul, cât poate minte un om în zilele astea. În 2004 am ales preşedintele, în vara aceasta ne-am ales primarul (mulţi îl cunoşteaţi personal poate).

Acum deputaţii şi senatorii mai vor încă 4 ani de dormit prin Plen, încă 4 ani de stat degeaba şi primit lefuri imense, încă 4 ani de votat legi stupide şi de majorat propriile salarii şi pensii, încă 4 ani de minţit populaţia că le va merge mai bine. Oare cei care vor să fie votaţi acum, vor fi diferiţi de cei care au tocit scaunele în Parlament până acum? Nu, nu cred, aşa că e tot una dacă iese senator sau deputat X-ulescu Dandanache de la PXR (Partidul X din România)  sau Y-ulescu Trahanache din PYR (Partidul Y din România). Eu unul voi zice pas alegerilor din această toamnă (parca pe 30 noiembrie erau), sau dacă mă voi hotărî să merg, voi vota pe 2 căsuţe sau voi pune ştampila pe căsuţele alea până mi se termină tuşul. 🙂

Urmăriţi mai jos un videoclip în care 15 bloggeri dezbat tema mersului la vot:

Chiar: tu votezi?

Advertisements

Responses

  1. Eu cu cine votez? :))

  2. eu merg la vot !! ca sa merg cu baietii la o bere dupa
    da pun stampila la toi 😉 pentru ca merita toti

  3. fiule in legatura cu asfaltarile.presupun ca in bv ai vazut.nu cred ca scripcaru face campanie pentru pd-l.baiatu asta chiar a facut treaba de cand e la primarie.el nu s-a apucat de asfaltat cu 2 luni inainte de campanie ci de cand a ajuns la primarie.deci sa avem pardon…drumuri ca in brasov unde mai sunt?daca gresesc corectati-ma.
    p.s:nu sunt adeptul niciunui partid

  4. @dutu: în Braşov cam aşa e… dar pe drumul spre Buzău sunt numai asfaltări instant (adică la minut, făcute pentru alegători).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: