Posted by: victorblog | 8 November 2008

Audienţa contează

Mă uit pe GSP la meciul Timişoara- Dinamo, iar în colţul din stânga sus al ecranului tronează sigla animata a postului, precum şi informaţii referitoare la meciul disputat. Informaţiile însă nu sunt valoroase decât unuia care nu e microbist şi a greşit canalul. De ce nu se afişează şi scorul, dacă tot ne informează ce echipe joacă? Dacă am puţină treabă într-un loc în care şi regele intra singur, şi lipsesc vreo 10 minute, habar n-am ce scor e.

Cum de ce? Ca să staţi stăm ca boii în faţa micului ecran până afişează ei scorul mare în mijlocul ecranului, împreună cu sigla sponsorului. Bine, oricând există google, livescore şi alte minuni d-astea.

Advertisements

Responses

  1. Asta cu GSP TV este exasperanta pe antena 3 … Urmaream antena 3 de multa vreme … de cateva luni zi de zi … stiri, mircea badea, sinteza zilei, night show … insa de cand baga reclama despre postul “minune” GSP deja mi’a devenit foarte ANTIPATIC ANTENA 3.

    Daca urmaresti stirile de sport, o sa remarci ca fac un “SPAM” nesimtit amintind din 10 in 10 secunde despre meciu ala de la GSP TV, ca va fi difuzat ceva pe GSP TV, emisiunea de la GSP TV, live la GSP TV … ma si tot asa…. TAMPESTI !

    Unde mai pui ca emisiunea aia, Night Show daca nu este data la timpul ei nu mai are farmec decat pentru tarani … sa o dai cu intarziere de SUA la o zi mai merge dar, la o saptamana 😀 … la ce rost cand jumate din show deja nu mai are farmec, ai aflat subiectele emisiunii pe alte “canale”.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: