Posted by: victorblog | 25 October 2008

Da’ tema, cât e tema?

Citeam zilele trecute despre Marian Pop, un ciorditor de teme wordpress (aici, aici şi aici). Acest gigel s-a hotărât să copieze tema lui zoso (care btw nu e MOCA, e făcută de cineva pe bani), probabil în speranţa că cel din urmă îl va scoate din anonimat.

E evident că Marian Pop fură… îl acuză toţi, aşa că dacă veţi căuta pe Google cuvântul Marian Pop, veţi găsi o grămadă de rezultate în care numele lui e asociat faptei de a fura. E foarte bine, poate aşa se lecuie.

Pentru el şi nu numai am o idee: ce-ar fi ca în loc să furi temele de pe wordpress care nu sunt moca (de ce nu o furi pe a mea, că e MOCA) utilizează şi tu un program care realizează teme wordpress. E MOCA aşa că n-ai nicio grijă. Are nişte limitări, dar îţi poţi face treaba cu el.

La adresa asta poţi găsi un GENERATOR DE TEME WORDPRESS GRATUIT. Sau aruncă un ochi aici pentru a vedea cum faci o temă de la zero.

Click pe imagine pentru a mări.

Editorul poate fi folosit şi de cei care habar n-au HTML, PHP sau CSS. Trebuie puţină imaginatie şi puţin talent (din imaginea de mai sus se vede clar că eu n-am nici una, nici alta) 🙂

Advertisements

Responses

  1. Ai lansat un sfat si acum se vor lansa multi meseriasi si priceputi la crearea temelor wordpress 🙂 Tre sa le ceri 5% din profit pentru idee 😛

  2. m-as mulţumi cu o menţiune acolo…

  3. pupincuristii lui zoso sunteti mah nene , ce a facut marian de il faceti hot ? daca va interesati pe net gaseati explicatia dar degeaba nu va duce pe voi capul sa dati un simplu search pe google sa vedeti ca tema lui zoso a copiat tema de pe alt blog si anume http://www.decetutorial.net/ , asa ca ciocu mic si gura mica pupincuristii lui zoso , alta data sa va interesati cand postati ceva 🙂

  4. @diana: tema lui zoso e cumparata de la cineva pe bani… eu de obicei nu sunt de acord cu zoso, poti vedea pe blog ca sunt unele posturi in legatura cu asta.
    cand are dreptate ii dau dreptate, cand nu are il contrazic.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: