Posted by: victorblog | 20 October 2008

Cadouri pentru orice situaţie

Care dintre noi nu a fost invitat vreodată la onomastica/ziua de naştere unei persoane cunoscute: prieten, iubit(ă), cunoştinţă. Probabil de multe ori v-aţi pus întrebarea firească: ce îi duc? Trebuie un cadou, şi nu unul oarecare cumpărat în grabă din primul magazin întâlnit în cale. De multe ori mi s-a întâmplat să refuz invitaţia la petrecere din cauza faptului că nu reuşeam să găsesc cadoul potrivit. Ei bine încerc să fac un mic ghid care să conţină cadourile potrivite pentru fiecare:

1. Respectivul (respectiva) e student(ă)- încep cu categoria din care mă încadrez şi eu. Merge o sticlă de şampanie pe care o veţi bea tot voi. În plus ceva funny, ceva care să rămână ca amintire (şampania o veţi bea şi o veţi arunca pe geam). Un tricou pentru studenţi e cadoul perfect… Descrie cele trei activităţi preferate ale studentului:

2. Respectivul (respectiva) e o cunoştinţă oarecare (o rudă):

2.1 – E copil pentru băieţi

pentru fete

2.2 E adult: pentru bărbaţi – un briceag multifuncţional

pentru femei – ce-aţi zice de o coardă digitală? Speraţi însă ca personajul să aibă simţul umorului.

3. Respectivul (respectiva) e iubitul(iubita) :

Pentru bărbaţi ar merge un set de parfum+apă de colonie bla bla bla. Acestea sunt cadouri deja învechite. Pe lângă puloverul arhicunoscut ar merge şi o sticlă de buzunar pentru păstrarea licorilor. Excelentă în orice condiţie: Staţi liniştiţi.. dacă respectivul/respectiva nu bea alcool, în sticlă se poate pune ceai de mentă.

Pentru femei: Deşi pare complicat la femei e foarte simplu: Flori. Iar pentru că nu puteţi face primăvară doar cu nişte flori se poate „asezona” cu haina care îi făcea cu ochiul de pe raft când vă plimbaţi liniştiţi prin toate magazinele. Asta dacă nu sunteţi căsătorit. Dacă sunteţi deja căsătorit, atunci puteţi să-i dăruiţi aceste unelte de grădinărit . 🙂

Apropo, eu dau sfaturi, dar e timpul să mă duc să-mi caut şi eu cadoul potrivit. La mine e puţin mai complicat pentru că nu am fost atent care haină îi făcea cu ochiul… 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: