Posted by: victorblog | 19 October 2008

TREBUIE să învăţăm maghiara?

Presedintele UDMR Marko Bela a declarat ca invatarea limbii maghiare in Transilvania ar trebui sa devina obligatorie, un proiect de lege in acest sens urmand sa fie elaborat si prezentat de reprezentantii Uniunii […]

De aici

Asta susţine sus şi tare Marko Bela: românii TREBUIE să înveţe OBLIGATORIU limba maghiară. Se referă strict la românii din Transilvania, implicit şi la Braşov, nu? Ei bine domnule Marko vă anunţăm că NOI nu VREM să învăţăm rahatul ăla de limbă nici dacă ne arestaţi. Pentru că nici compatrioţii matale nu se sinchisesc să înveţe limba română, deşi trăiesc în ROMÂNIA.

Ca român, este imposibil să-ţi cumperi o pâine în unele zone ale ţării, pentru simplul motiv că nu ştii limba maghiară. Dar stai puţin: noi NU LOCUIM în Ungaria… Eu zic că ar trebui o lege care să-i oblige pe CETĂŢENII ROMÂNI să cunoască OBLIGATORIU limba română. Altfel, nu s-ar mai numi cetăţeni români. Nu?

Eu deja m-am săturat de proiectele idioate ale lui Marko ăsta. Cine te crezi tu mă, Atilla? Prima dată ai vrut independenţa celor 3 judeţe. Ai vrut să-ţi faci ţară pentru că la tine acolo nimeni nu te bagă în seamă. Probabil ai vrut să devii preşedintele acelei ţări, pentru că nici în România nu te bagă nimeni în seamă. Nu ţi-a ieşit, şi nici proiectul ăsta nu-ţi va ieşi. Cum ar fi dacă în Spania/Italia limba română ar deveni obligatorie pentru spaniolii/italienii din regiunile majoritar româneşti?

Advertisements

Responses

  1. te dracu de prost cine iti invata limba aia spurcata………

  2. no offence Victore da si tu esti lafel de prost ca Marko ala daca il ei in serios. Din porcarii de astea a iesit odata scandal mare la mures si n-a fost frumos rezultatul.

  3. cine a zis că-l iau în serios? nu se observă tonul IRONIC?

  4. […] … de mai jos susţine ca şi … de aici că e în interesul nostru, al românilor să învăţăm limba maghiară. Păi bine mă …, […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: