Posted by: victorblog | 15 October 2008

Poftiţi la cinema

Astăzi am fost la cinema. Da, mi-am zis că m-am cam săturat de calitatea LCD-ului de acasă şi că am nevoie să văd un film bun la cinema. N-am nimerit un film bun, de fapt am nimerit unul care pe imdb nu are o notă mai mare de 2 (pe celălalt îl văzusem deja şi nu aveam altă opţiune). Am râs la unele faze, şi m-am crucit la altele, dar am rămas cu o impresie bună despre cinematograful din Eliana Mall. Sunet şi imagine de calitate… preţul: pe măsura buzunarului de student. Astăzi a fost 10 lei biletul, iar în restul săptămânii este 15 lei, exceptând weekend-ul (20 de lei).

Cum data lansării filmului Saw V se apropie, de-abia aştept să-l văd pe marele ecran.

Advertisements

Responses

  1. astia din Eliana aveau la un moment dat reduceri pt studenti daca te prezentai frumos cu carnetul (daca se uitau sau nu pe note, asta nu mai stiu:) ). dar la cate cinematografe (nu) sunt in bv, isi permit orice.

  2. şi după aia se mai miră că pirateria e în floare în România. Faceţi şi voi cinematografe, faceţi-le reclamă pe stradă şi la televizor, faceţi şi nişte reduceri şi sunt sigur că vor avea succes.

  3. eheee usor de zis monser…

    cinematografele, daca ar fi primitoare si ieftine, ar fi foarte cautate. e un loc idilic 🙂 e cu totul alta senzatie cand vezi un film la cinema, fata de cum se vede pe un monitor de 15″ (laptop, deh :D)

    sustin sustin 🙂

  4. Мне эта инфа пригодится!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: