Posted by: victorblog | 10 October 2008

Misena Kids- Îmbrăcăminte pentru copii

Dacă aveţi copii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 12 ani, atunci ştiţi cât trebuie să alergaţi pentru a alege îmbrăcămintea potrivită. Misena Kids este un magazin online în care puteţi alege articole vestimentare potrivite pentru orice sezon. Diferenţa faţă de alte magazine online constă în faptul că puteţi alege pentru copiii dumneavoastră o îmbrăcăminte ecologică. Îmbrăcămintea ecologică sau organică este sănătoasă pentru organism, fiind lipsită de pesticide.  În privinţa mediului, este o diferenţă de la o fibră la alta. Dacă este  un produs organic, înseamnă că nu s-au folosit pesticide la producerea fibrei şi fertilizanţi, deci s-a ajutat pământul, apa şi mediul.

Îmbrăcămintea organica nu numai că protejează pielea copilului de substanţele chimice nocive dar contribuie şi la reducerea expunerii la alergeni şi alte iritaţii ale pielii bebeluşului  care au drept cauză chimicalele conţinute de fibra textilă.

 Gama de culori şi varietatea de modele prezentate îl recomandă ca fiind un magazin online destul de practic: nu mai trebuie să vă deplasaţi împreună cu copiii în magazin. Un simplu click şi puteţi avea produsele dorite acasă.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: