Posted by: victorblog | 7 October 2008

Viaţă de căcat

Salut!Am 19 ani si de vreo 3 luni vorbesc cu una pe mess de 22 de ani si i-am zis ca am 23 de ani, ca am masina tare, apartamentul meu si ceva bani…Plm s-a cam infiripat ceva intre noi si acum e faza ca vrea sa ne intalnim ca suntem amundoi in aclasi oras la facultate..
Ce ma fac acum, ca eu stau la un amarat de camin si am o Dacie (a familiei), cat despre banii, plm asta e cu serile in cluburi, de unde atat cash sa o duc in cluburi!
Acum nu stiu ce sa fac, ce sa ii zic….Am o asa mare viata de cacat VDC!

Sursa : VDC.net, thanks to Răzvan.

Ar trebui să votăm. Eu zic că ai meritat-o dude cu vârf şi îndesat! Îţi dau şi ţie dreptate, şi eu stăteam la cămin şi eu am Dacie, dar nu prea rezolvi nimic dacă minţi că ai bani. O dată şi o dată tot vă întâlniţi, şi nu cred că ai vrea o sugătoare de… bani!

Advertisements

Responses

  1. poate ai sanse sa o pacalesti pana ajungi in pat..daca faci treaba buna, dupa poti sa ii spui ca n’ai si n’ai si n’ai..si daca ai in pantaloni ceva bun poate se compenseaza

  2. Si eu sunt fata si sincer nu mi-ar place sa aflu k am fost mintita in felul asta jalnic!!! Daca nu e genul de fata materialista ar fi vb cu tine si fara sa creada k esti instarit…Si eu am umblat cu baieti cu masini destul de scumpe…dar iubesc pe cineva kre nici nu are masina…
    Minciuna chiar are picioare scurte (inteleapta vorba)

  3. mda,naspa situatie


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: