Posted by: victorblog | 24 September 2008

Cu cine ?

Acum am văzut şi eu emisiunea lui Mircea Badea (înregistrarea de pe site-ul Antena1.ro ) în care dă pe post numărul lui Visurât. De ce ar face cineva un lucru atât de mişelesc?

Mircea Badea mi-era simpatic. Spunea lucrurilor pe nume, şi nu îi era frică de nimic. Recent, am văzut că a devenit un fel de marionetă a cuiva, nu dau nume. Nu mă inţelegeţi greşit, încă îi apreciez emisiunea, însă el ca persoană lasă de dorit. Era mai simpatic când nu era atât de ţâfnos şi nu se certa cu nimeni. Dar cum scandalul aduce audienţă, era de aşteptat.

Nici Sebi nu a făcut prea bine că i-a trimis o grămadă de mesaje, dar măcar el nu a publicat numărul lui Mircea Badea pe blog. Măcar el a acut ceva respect de sine. Nu, nu-i ţin partea doar pentru că e blogger „de-al meu”, dar măcar a avut bun-simţ. Mircea Badea trebuia să-şi vadă de-ale lui, de ziarele lui, să prezinte în continuare că o face destul de bine. Dar nu trebuia să-şi spele rufele murdare în văzul tuturor.

Aşa că rămân la stadiul de neutru, ca Elveţia.

Pentru cei care sunt interesaţi de ceea ce a spus Mircea Badea în emisiune, derulaţi la minutul 33 secunda 41 din înregistrarea de aici.

Advertisements

Responses

 1. pai raman pe wordpress pentru ca am host bun …………

  mda….si situl ala pe care am host sa vezi daca te intereseaza dar va merita …deocamdata e nefinalizat

 2. pai eu am host “nelimitat” 😉 si am trecut pe wordpress ca …….. ma gandesc sa imi iau domeniu ca host am 😉

 3. stai chil…a dat cu bata in balta si i-a dat numarul 🙂
  deci…daca dai intr-unul tipa doi 😉
  uraa draguta mea, nu am bani decat de-o manea! cred… :))

 4. MB are momente cind e baiat rau – atunci cind e interesat de o chestie. atita timp cit ceva nu-l priveste personal, are o atitudine ok, un umor pe masura – si totul vine din detasare, din capacitatea lui de a se distanta de subiect. cind, insa, e interesat (aduceti-va aminte ce naspa erau emisiunile lui in campania electorala…), se schimba treaba…

 5. nimeni nu poate fi perfect… dacă nu ar ataca atâta lume în emisiune, ar fi o emisiune grozavă: ăla e urât, aia e proastă, aia e grasă, celălalt e prost…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: