Posted by: victorblog | 17 September 2008

Lucruri rele în viaţă pentru stelişti

Tatăl intra in camera fiicei sale si găseşte o scrisoare pe pat. Având deja gânduri negre, desface totuşi scrisoarea si citeşte:

Dragi părinţi,

Cu părere de rău vă anunţ că eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce înseamnă adevărata dragoste şi el este un drăguţ când gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care îi acoperă tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt însărcinată si Ahmed zice ca vom trai fericiţi in rulota lui din pădure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce ştiţi că îmi doresc si eu.

Am învăţat ca marijuana nu face rău nimănui aşa ca o creştem pe lângă rulotă,  pentru el şi prietenii lui care ne aduc toată cocaina pe care ne-o dorim. Între timp ne rugăm să se găsească leacul pentru SIDA, în aşa fel încât sa se facă si Ahmed bine. Să ştiţi că merită ! Nu va faceţi griji in ceea ce priveşte banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc într-un film pe care îl fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivniţă. Deocamdată câştig 50 $ pe scenă, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 bărbaţi si un bonus de 100 $ daca se foloseşte un cal. Ahmed a zis ceva si despre nişte caini, aşa că am mai multe posibilităţi. Mama, să nu-ţi faci griji pentru mine, de acum am 12 ani şi ştiu să am grijă de mine. După cum vezi eu si Ahmed ne-am gândit la toate! Într-o zi o sa trecem în vizită pe la voi sa va cunoaşteţi nepoţeii. Ahmed chiar se gândea să-şi pună un ataş la motor ca sa putem veni cu toţii o dată!

Va pup pe amândoi

Fiica voastră, Maria

PS. Tată, am glumit…sunt la vecini, mă uit la TV cu prietena mea.

Voiam doar să-ţi arăt că sunt şi lucruri mai rele in viaţă decât să piardă Steaua acasă cu Bayern.

Asta ca să nu fiţi supăraţi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: