Posted by: victorblog | 15 September 2008

Începe şcoala

La ora publicării acestui articol, majoritatea elevilor sunt fie  în bănci, fie deja acasă. Deja s-a sunat clopoţelul de intrare, directorul a rostit acel discurs măreţ care în fiecare an e acelaşi, politicienii locali s-au strâns să arate cât de mult sprijină ei dezvoltarea liceanului/şcolarului iar preotul deja a sfinţit locul pentru a nu se mai întâmpla atâtea nenorociri ca în alţi ani: sinucideri din dragoste, abandonuri şcolare, filmuleţe deochiate pe net, chiuluri în masă de la ora de chimie/matematică/fizică etc, bătăi cu participarea nevoită a profesorului, batjocuri, etc.

Abia acum începe chinul pentru cei din clasa a 12-a, care se pregătesc să dea bacalaureatul. Deja se ştie că variantele se vor publica totuşi pe internet, dar numerele variantelor extrase nu vor coincide cu numerele celor publicate. Mai pe înţeles, cei care vor avea gânduri necurate la bac, vor trebui să caute cam mult prin fiţuici până vor găsi subiectul. Data publicării subiectelor pe internet: 1 martie 2009.

In metodologia de organizare si de desfasurare a examenului de bacalaureat din sesiunile 2009, recent aprobata de catre Ministerul Educatiei, se precizeaza ca pentru fiecare proba scrisa a examenului vor fi elaborate categorii de itemi. Totodata, va fi postata pe site si structura subiectelor pentru probele scrise, cele orale, precum si precizarile metodologice referitoare la cerinte si la modalitatile de evaluare ale acestora la data de 30 noiembrie 2008.

Sursa : Gardianul

Pentru ceilalţi e relaxare şi pace. Bineînţeles că acum vor trebui să caute manuale. În plus toţi şcolarii vor trebui să poarte uniformă şi însemnele şcolii.

Hai baftă şi spor la învăţat! Deşi nu prea cred că se mai ţine cineva de carte! Decât de aşi, popi şi dame!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: