Posted by: victorblog | 13 September 2008

Test de infidelitate

Cât costă să apari într-un show de televiziune, în care TU eşti personajul principal?

TEST DE FIDELITATE:

Sunt cazuri reale, pentru a fi difuzate intradevar sunt platiti cu anumite sume care se negocieaza cu fiecare cuplu in parte. Din pacate nu pot spune suma exacta dar pot spune ca este in jurul unui salariu minim pe economie. Sunt de acord cu tine ca nu este o emisiune buna.Sincer nici eu nu sunt un amator de astefel de circ dar atat timp cat acest circ atrage audienta il suportam.Pana la urma nu e nimeni obligat, pentru asta avem 10 poasturi romanesti si alte sute straine.

Sursa: forum antena1

Ieftin, domne, ieftin, dincolo era mai scump! Deşi moderatorul forumului nu a vrut sa spună, bănuiesc că toate fazele din super-producţia Test de infidelitate sunt regizate. Emisiunea e penibilă, nu convinge nici pe baba senilă de la etajul 2 şi nici rating nu prea mai face, dar îţi poţi face reclamă la blog: îţi iei un tricou cu numele blogului şi-l porţi în timp ce tragi „dublele”. 🙂

Acum ceva timp o cunoştinţă care a participat la altă emisiune penibilă „Schimb de mame” îmi spunea că primea bani doar pentru a respecta întocmai indicaţiile regizorului. Adică, dacă nu-i plăcea regizorului cum ai intrat pe uşă, te punea să repeţi scena până ieşea. Desigur pentru o sumă modică de bani, suficienţi însă pentru cuplurile alese să participe.

Nu ar fi nicio surpriză ca şi la acest show jenibil să asistăm la un mică telenovelă  cu toate ingredientele: dramă (plânsetul înduioşător al înşelatului/ei) , suspans (îl prinde, nu-l prinde), acţiune (bătaia de la sfârşit), poliţist (urmăririle), comedie (scuzele celui prins cu fofârlica).

Articol inscris la concursul lui VisUrat si Arhi.

Advertisements

Responses

  1. sa sti ca ai si u partea ta de dreptate…

  2. Sa stii ca asta e chiar adevarat, stiu la o emisiune parca pe Prima Tv, nu stiu numele emisiunii, dar era ca mama se transforma in fica si fica in mama:)

    Au fost platite cu o suma intre 1000 si 1500 lei ca sa respecti ordinele date de ei…Nici nu stii la ce sa te astepti de la emisiunile astea…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: