Posted by: victorblog | 2 September 2008

Cerbul de Aur 2008

Mâine începe a 16-a ediţie a festivalului international Cerbul de Aur, având ca invitaţi o mulţime de artişti români şi internaţionali.

Biletele la Cerbul de Aur costă, pentru fiecare dintre serile de 3, 4, 5 şi 6 septembrie, în funcţie de poziţionarea în arena din Piaţa Sfatului, 70 de lei, 50 de lei şi 30 de lei. Pentru fiecare dintre serile de 7 şi 8 septembrie, preţul unui bilet este de 40 de lei, 30 de lei şi 20 de lei.

Programul Cerbului de Aur:

3 septembrie: Iris, Direcţia 5, Angela Similea, Aura Urziceanu, Doru Tufiş, Paula Seling, Gabriel Cotabiţă, Nicola, Laurenţiu Cazan, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel, Nico. Invitaţi speciali: Los Vivancos (trupă de flamenco şi instrumentişti).

4 septembrie: Ştefan Bănică Jr. şi Natalia Rodriguez

5 septembrie: Horia Brenciu ( ROOOOOBINGGOOOO) şi Ruslana

6 septembrie: Iris şi Simply Red

7 septembrie: seară folclorică: Sava Negrean-Brudaşcu, Nicolae Furdui Iancu, Tiberiu Ceia, Florica Zaha şi alţii. Invitaţi speciali: Ansamblul „Joc” din Chişinău.

8 septembrie: seară dedicată celor care poartă numele Sf. Maria. Interpreţi: Mariana Ionescu, Ionuţ Fulea, Adrian Stanca, Matilda Pascal Cojocăriţa, Damian & Brothers

Cei care vor să asiste la festival, ar trebui să se grăbească să-şi procure bilet şi să-şi găsească loc de parcare, în caz că nu e din Braşov. Astăzi, m-am învârtit de vreo 2 ori prin centru pentru a găsi un loc. Pietonii trebuie să ştie că traficul va fi restricţionat în zona în care este amplasată scena.

Cerbul de Aur, adică statueta primită pe 6 septembrie ca trofeu, valorează cam cât o maşină autohtonă, full-option. Adică 10.000 de euro. Pe acest trofeu se vor bate cei 9 concurenţi din finală. Sper să fie un român!

Sursa: TVR

Advertisements

Responses

  1. bine punctata faza cu locul de parcare. nici cand nu e cerbul de aur e greu sa gasesti un loc de parcare :)) mai ales seara si in weekend. 🙂

  2. dar oricum ar fii tot e mai bine decât în Bucureşti.

  3. Aglomeratie multa zilele astea.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: