Posted by: victorblog | 29 August 2008

Despre fumat

Cum pe blogu’ lu’ Marius dau cam rar, habar n-aveam că omu’ e chiar medic. A fost şi fumător dar s-a lăsat. Aflu aici cum să te laşi de fumat. Pentru că vor mai urma şi alte părţi vă recomand să urmăriţi blogul, pentru sănătatea voastră. Îl recomand  celor care vor să trăiască puţin mai mult decât 50 de ani.

E cineva amabil şi-mi spune şi mie care e legătura între http://blogatu.com şi http://blogatu.blogspot.com/? Nefiind cititor fidel nu-mi dau seama şi mi-e prea lene să caut!

Ca o părere despre site: cam multe link-uri pe acolo şi e cam greu de deosebit care e reclamă şi care e conţinut! Ştiu că ăsta e scopul, ca vizitatorii să dea click pe reclame, dar câteodată e cam enervant! Dacă s-ar putea delimita reclamele de articole ai avea mai mult succes! Este părerea unui vizitator, nu al unui blogger, pentru că nu am experienţa necesară să dau sfaturi!

Advertisements

Responses

  1. gata ma las…………daca ma lasa si ele pe mine

  2. Da, e tot al meu. Si blogatu.blogspot.com si blogatu.com. Vor aparea noi episoade despre cum sa te lasi de fumat in curand.

  3. @blogatu: aha, nu ştiam pe care sa o bag în blogroll. aşteptăm cu interes episoadele despre fumat. nu pentru mine ci mai mult pentru prieteni şi pentru rude. poate dacă le dau un exemplu pozitiv, se vor lăsa şi ei.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: