Posted by: victorblog | 16 August 2008

Programe

Mă gândeam cum pot face să promovez şi eu blogul ăsta. Ar fi câteva variante la care m-am gândit. Multe i le-am transmis lui George aşa că nu va mai obosesc cu ele. Nu prea am destui bani de cheltuit cu promovarea lui, mai ales că nu mă consider nuştiu ce blogger. Mă gândeam la promovarea blogului prin metode mai puţin cunoscute.

1. Puţina lume ştie că mă ocup de subtitrări. Am realizat câteva, şi sper ca timpul să-mi mai permită! Cred că o să includ şi o secţiune cu subtitrări pe site.

2. Şi mai puţină lume cunoaşte faptul că sunt student la IESC , secţia Automatică şi Informatică Aplicată. Deci, am realizat o mulţime de programe mai mult sau mai puţin folositoare pe care aş vrea să le distribui freeware, desigur menţionând doar sursa:  „Nelimitat.wordpress.com”.

3. Poate ar fi timpul să-mi mut serverul în .ro. Care are nişte idei de hosturi? Nu neapărat free dar care să suporte php şi baze de date? nelimitat.ro şi nelimitat.com sunt deja luate dar mă gândesc la alt nume deja.

4. Bannere nu cred că pot pune pe multe site-uri pentru că nu sunt cunoscut îndeajuns.

Are cineva idei? Deocamdată fără răsplată, dar promit ca atunci când voi avea 1000 de vizitatori unici pe zi voi face concursuri regulat.


Responses

  1. Si eu ma gandeam sa pun subtitrari . Ar fi bine daca ai avea domeniu propriu 😀

  2. […] 2008 Posted by Admin in general. Tags: nelimitata, prostia, romania trackback Scriam într-un articol cum aş putea să-mi fac ceva reclamă pentru blog. Încă nu am găsit modalitatea, dar am găsit […]

  3. Pentru hosting îţi recomand providerul meu. Îl găseşti la baza paginii. În rest, succes. Multe idei bune aici, însă nu uita că nu poţi avea succes fără conţinut. Un blog bun se susţine singur. Eu nu mi-am făcut promovare masivă până acum, adică pe bani şi uite, că se mişcă.

  4. mersi george, dar eu mai am de tras. ţinând cont că tu ai talent de jurnalist şi eşti şi cunoscut nu cred că ne putem compara! eu mai am încă de terminat facultatea, de găsit un job decent şi abia apoi mă pot gândi să concurez cu tine.

    frumos site-ul cel nou!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: