Posted by: victorblog | 1 August 2008

Fiecare ţigară îţi face rău…

Fiecare  ţigară îţi face rău… Pentru mulţi fumători e o abureală. Noile pachete de ţigări cu imagini horror au menirea de a face fumătorii să se lase de fumat, iar pe cei care sunt tentaţi să nu pună ţigara în mână.Mi se par destul de bune, dar nu e destul. Ar trebui o campanie TV majoră în care să fie prezentate avantajele (nici unul) şi dezavantajele (o grămadă) fumatului.

Cum eu nu fumez şi nu am fumat niciodată, poate mă veţi considera ipocrit. Dar după ce veti viziona acest filmuleţ vă veţi răzgândi. Poate fumatul era ceva cool când v-aţi apucat! Dacă filmuleţul a avut ceva succes puteţi încerca să vă lăsaţi de fumat urmând indicaţiile de aici.

Mulţumiri lui Duţu pentru idee. Deşi el e un fumător înrăit tot a pus filmuleţul pe site. Aştept rezultate pozitive.

Apropo Duţu : o bere, două pe zi sau o cafea două pe zi nu fac atâta rău cât un pachet de ţigări pe zi. Să nu mai vorbim de sex. Ăla când a făcut rău vreodată? 🙂

Advertisements

Responses

  1. nu-l intreba pe bula de sex:)) nu fi prost

  2. Super filmuletul ,acum sigur nu ma apuc de fumat !!!!

  3. Uitasem sa-i cer scuze “NUTRIEI” ca am postat un comentariu fara voia ei/lui :))

  4. NUTRIA e substantiv de genul feminin. persoana cu nickname-ul NUTRIA nu stiu de ce gen e. e ceva intre masculin si feminin. un fel de neutru. 🙂

  5. Deocamdata stim,ca e o specie de ANIMAL ,poate ne spune si ce este mai exact :mascul sau femela ..ca sa stim cum sa ne adresam !Daca e neutru putem spune doar : “LA NAIBA ” !!!

  6. păi am spus că sexu dăunează…trebuia să spun că sexu nu e o ruşine.oricum nutria să sti că noi te iubim aşa cum eşti şi apropo te aştept la bull bikers party.şi oricum prinţesa multumesc că m-ai băgat in kkt.

  7. Interesant filmuletul , asa pofta mi s-a facut cand ii arata pe aia cum isi aprind tigara ….plec chiar acum sa bag una :)))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: