Posted by: victorblog | 25 July 2008

Popup-uri şi bloguri

Cum sunt participant la concursul lui Sebi am considerat că trebuie să văd cu cine mă lupt. Adică să văd care-mi sunt oponenţii. Unii au povestiri haioase şi par reale, trăite de ei şi nu inventate. Unii spun 3 cuvinte şi alea copiate şi gata postul. Nu vreau să critic pe nimeni, chiar nu am speranţe prea mari să intru în finală, pentru că sunt o grămadă de bloggeri valoroşi care abia aşteaptă să fie descoperiţi.

Să revenim… intru pe site-ul unuia dintre concurenţi şi privesc cu uimire cum Firefox îmi afişează clar ca lumina lumânării că mi-a blocat nu mai puţin de 10010 (zece mii zece) popup-uri. Ceeee? Mă mai uit încă o dată, să fiu sigur că nu greşesc! Nu, nu greşesc. Dovada:

Curios am dat click să văd ce naiba a putut băga băiatul ăla pe blog în număr atât de mare. Se pare că erau legături către o pagină în care, chipurile, trebuia să-l votăm! Siguuuuur!

Dacă nu mă credeţi, accesaţi ultimii concurenţi (eu nu zic care, să nu facem reclamă negativă) şi convingeţi-vă singuri! Şi ca să fie şi mai palpitant accesaţi adresele respective cu Internet Explorer 6 (fără opţiunea de blocare automată a popup-urilor). Nu-i adrenalină pură?

Advertisements

Responses

  1. Buna treaba…
    Eu inca n`am apucat sa filtrez toate articolele, cred ca duminica seara se va intampla asta.
    Oricum, ar fi fost misto sa`mi si spui cine ce si cum 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: