Posted by: victorblog | 21 July 2008

Cum se copiază la alţii

Ieri vroiam să scriu un articol despre papuşa Cleopatra. Am căutat pe pe Google şi am scris articolul. Astăzi am văzut pe Libertatea.ro aceeaşi ştire pe care o văzusem eu cu o zi înainte pe alt site. Unele fraze au fost preluate cuvânt cu cuvânt fără nicio modificare:

Papusa costa 130 de lei, e inalta de 35 cm si e confectionata dintr-un material moale, fiind recomandata, din acest motiv, si copiilor foarte mici. Iar asta nu e tot. Papusica e o jucarie muzicala, redand piesa care a facut-o celebra pe Cleo, si anume ‘Ghita’. Cat despre cutia in care e ambalata, aceasta imita valiza rosie din videoclipul piesei. In timp, fabrica unde este realizata papusa va produce si hainute cu care copiii s-o poata imbraca pe aceasta.

Libertatea.ro

Ea are înălţimea de 35 de cm, seamănă perfect atât la chip, cât la vestimenţatie. Pavel Stratan spune că atunci când spaniolii au venit acasă la Cleopatra pentru a-i copia toate accesoriile, au ţinut cont până şi de elasticul cu care i-a fost prins părul, nemaivorbind de ochelari, ceas, etc. Păpusa e confecţionată dintr-un material moale, fiind recomandată şi copiilor foarte mici, şi este muzicală: ea cântă piesa care a făcut-o celebră pe Cleo, „Ghiţă”. Cât despre cutia în care se află păpuşa, aceasta este realizată după modelul valizei roşii din videoclip.

Ataconline

Totuşi preluam, preluăm dar nici chiar aşa! Măcar dacă schimbaţi şi voi un singur cuvânt în toată fraza!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: