Posted by: victorblog | 19 July 2008

Capra vecinului e mai bună?

Cu siguranţă că este… Aşa au crezut şi cei de la PROTV care de câteva zile nu contenesc cu ştirile negative despre litoralul nostru. Eu refuz să cred că litoralul e aşa cum ni l-au prezentat cei de la PROTV. Nu cred că putem vedea peste tot gunoaie, ţigări şi şobolani morţi. Nu neg faptul că e o realitate dură ceea ce prezintă ei, dar eu am impresia că deja e un fel de campanie anti-românească cu scopul de a promova turismul la bulgari. Pentru că nu-i aşa, capra vecinului întotdeauna e mai bălaie, mai grasă, în general mai bună decât a noastră. Aşteptăm cu interes reportajele despre litoralul fără gunoaie şi şobolani de la bulgari.

În general PROTV-ul s-a remarcat cu politica lor anti-românească. Cu toţii ştim că există crime şi violuri in ţara asta dar nu trebuie neapărat să le şi vedem prezentate în amănunt la ştiri. Despre crimele din Bulgaria sau din Ucraina, sau despre bandele din Moldova de ce nu scrie nimeni?

La nici o altă televiziune nu am văzut atâta chin pentru campanii anti-româneşti. Daca aş fi vreun american care se uită la televizor la ora 5 la PROTV ( bineînţeles să şi înţeleagă limba) aş deduce că: românii sunt criminali, violatori, tâlhari. Torturează animalele pe unde le prind, cerşesc peste tot, au salariul mic, lasă gunoaie pe plajă, iau şi dau mită şi fac accidente de maşină pe stradă. Sistemul sanitar e la pământ, la fel şi cel de învăţământ. Am mai uitat ceva?

Domnilor redactori există oameni care muncesc, plătesc impozite, nu fură, nu dau mită, nu primesc, conduc cu viteză legală, iubesc animalele şi curăţă gunoaiele acolo unde au petrecut.

Rar auzi la ştirile PROTV despre cuvine de laudă: premianţi la concursurile internaţionale, inventatori sau pur şi simplu oameni care fac un bine. Aţi face bine să faceţi un articol intitulat „Presa din România”. Nu?

pentru concursul lui visurat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: