Posted by: victorblog | 7 July 2008

Palestina, Israela

Nu , nu am scris greşit numele… aşa e numele unei mirese făcute vedetă de către PROTV. Nu am putut să nu observ melodia din fundal, melodie care e cunoscută ca făcând parte din coloana sonoră a celebrului film „Married with children” sau tradus la noi Familia Bundy. Deja mi-l imaginez pe Liviu cu chelie şi cu mâna în pantaloni uitându-se la televizor pe canale de sport sau pentru adulţi, iar pe Israela, cu părul roşcat, cheltuind tot salariul lui Liviu. Plus o fată blondă şi cam uşuratică şi un fiu deştept, dar virgin…

După o cununie în limba română şi o slujbă religioasă în limba engleză, mireasa Israela şi mirele Liviu, cei care formează de departe cel mai îndrăzneţ cuplu al momentului, au chefuit până în zori pe malul lacului Tâncăbeşti.

Deja sunt 2 ştiri despre ei… urmează încă o duzină…

Ştire

Advertisements

Responses

  1. Vreau sa nu, raman in subconstient multe din stirile, care sunt cu atat de multa darnicie pe toate posturile tv si in publicatii. Ce m-a facut sa caut acest blog? Am vazut niste imagini care m-au impresionat foarte mult. Israela impreuna cu sotul ei Liviu, alaturi de niste batrane. Israela le imbratisa… Toate stirile, care au fost in subconstient pana atunci au ajuns intr-o clipa in constient si m-a pus in aceasta situatie , de a cauta acest blog.
    Ce vreau sa spun e simplu. Multumesc lui Dumnezeu ca sunt pe lume si oameni ca voi, Israela si Liviu. Multumesc Israela, pentru ce am simtit in clipa in care te-am vazut imbratisand acele femei, care poate nu au simtit de multa vreme o mangaiere( si cata nevoie avem toti de astfel de gesturi).Israela si Liviu, sa aveti tot ceea ce va doriti, pentru ca Dumnezeu v-a adus impreuna si nimeni, oricat v-ar vorbi de rau nu poate sa va ceva. La voi se simte iubirea, dar si iubirea si compasiunea, fata de cei mai putini norocosi, decat voi. Va iubesc pentru tot ceea ce sunteti. Daca as putea v-as imbratisa, dar nu va cunosc decat din stiri. Chiar si asa, pe energetic va strang la piept si va asigur, ca din acea clipa sunteti iubiti de inca un om. Iar in legatura cu cei care nu au altceva de facut decat sa vorbeasca de rau pe altii, pot sa spun doar atat, sunt ca si vulpea aceea, care neajungand la struguri, spune ca nu sunt buni… sunt acri. Zile frumoase pentru voi, Lumina si Iubire. Sunteti atat de frumosi, Bucurati-va!!!

  2. Scuzati ma, de emotii omis un cuvant Si repar …Oricat v-ar vorbi de rau, nu poate sa va faca rau….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: