Posted by: victorblog | 24 June 2008

Despre ţărani

Ştiţi despre cine vorbesc… despre categoria aceea de oameni pe care o evităm mereu. Genul de oameni care asculta manele cu volumul la maxim de parcă ne-ar interesa pe noi subiectul ăsta. De curând am descoperit un blog care e pe placul meu. Adică spune lucrurilor pe nume fără prea multe exagerări. Nu e blogul aflat pe primul loc al clasamentului blogurilor (daca există asemena clasament!). E vorba despre visurat ( mai exact prima postarea a acestui blog). Ştiu e prea vechi blogul, prea veche însemnarea dar… Mi s-a părut cea mai tare fază de la inventarea internetului încoace. Cum să zideşti uşa cocalarului? O idee care merită pusă în practică !

Acum să revenim! Vorbeam despre ţărani. Nu despre acei oameni care lucrează pământul pentru ca noi să avem pâine, votcă, bere şi mămăligă pe masă. 🙂 Vorbesc despre acei ţărani despre care ne-am săturat să-i vedem pe stradă, să-i ascultăm, să-i înţelegem, să-i vedem cum se reproduc. Continui:

Într-o zi merg la magazin să cumpăr o bere. Parchez maşina (o super-dacie varză ) în faţa magazinului. Intru în magazin, cumpăr berea şi ceva cafea. Ies. La ieşire maşina blocată de un BMW seria 7, parcă. Şoferul aflat bineîţeles la volan, manele la maxim, ochelari de soare! Pornesc maşina, cuplez trepta de mers înapoi. Cocalarul nimic. Turez motorul. Iar nimic. Se face că nu mă aude, nu mă vede. E şmecher. Are maşină şmecheră. Eu sunt în faţa lui un fraier. Până la urmă reuşesc să scot jaful maşina de acolo fără să deranjez cocalarul care-şi vedea de treaba lui. Tu-ţi morţii mătii Sănătate şi noroc la drum! Merită asemenea jigodii persoane să obţină permisul de conducere? Sper ca de când cu scandalul ăsta cu permisele, cei care le elibereaza să se gândească de zece ori înainte să dea un permis în schimbul unor sume de bani, acestor infecţi persoane.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: