Posted by: victorblog | 24 June 2008

Batoane pentru toţi

Fiecare elev de liceu va primi, începând cu anul şcolar 2009-2010, o dată cu repartizarea calculatorului, un dispozitiv USB de minimum 4 GB, a decis marţi Senatul, Cameră decizională în cazul propunerii legislative a 43 de senatori şi deputaţi din tot spectrul politic.

Link

Cea mai stupidă lege de la „cornul şi laptele” încoace. Lăsând la o parte jocul politic şi culisele acestui „proiect” ne putem întreba la ce foloseşte acest stick? De ce tocmai de 4 GB?

Proiectul a fost gândit ca să le poată oferi liceenilor o alternativă la învăţatul clasic. Adică stai toată ziua în faţa calculatorului, dar mai şi înveţi chimie, biologie, matematică în timpul ăsta. Aiurea! Cine credeţi că va putea învăţa citind lecţiile de pe monitoare CRT? ( nu e vorba de nicio imprimantă în acest proiect). Cine poate garanta ca acel stick de 4 GB nu poate ajunge obiect de schimb pentru băutură, ţigări sau altele? Şi de ce tocmai 4 GB? Nu ajungeau 2 GB? Sau chiar 1 GB?  Proiecte pentru popor începând cu cornuri expirate, lapte sau brânză topita râncedă ajungând până la stick-uri sau laptop-uri. Chiar nu ne interesează ! Daca doriţi să motivaţi liceenii, mai bine mai puneţi ceva bani la alocaţia aia mizeră din care nu-ţi poţi cumpăra nimic. Nu vrăjiţi electoratul cu proiecte fandosite!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: