Posted by: victorblog | 24 June 2008

A început Bacalaureatul!

Pentru 230.000 de elevi de clasa a 12-a ieri a fost prima probă a examenului de bacalaureat. Primul examen adevărat în viaţă. Totuşi se pare că nu se respectă nimic din ceea ce scrie pe site-ul oficial. Am înţeles că unele comisii întreabă elevii ce părere au ei despre comunism sau despre alte subiecte care nu au nicio legătură cu BAC-ul. Mi se pare o prostie şi o bătaie de joc la adresa elevilor.

Conform Realitatea.net se pare că cineva făcut publice subiectele de bacalaureat înainte ca acesta să înceapă. Bravo domnule Adomniţei! La cât mai multe realizări şi la cât mai multe „succesuri” (parol!) de tipul acesta! Din câte ştiam eu subiectele au fost publicate de vreo 2 luni pe site-ul oficial al Ministerului. Aşa era normal, aşa a fost şi când am susţinut eu examenul. Jos Trăiască domnul ministru!

Advertisements

Responses

  1. Cam asa a fost si la noi cu bacul la Romana anul acesta!Am avut intrebari din afara subiectelor de bac,iar daca vroiai sa-i raspunzi frumos,coerent incepeau sa tipe:”Ce ne vorbesti cu fraze din acestea pompoase,te crezi mai desteapta sau ce???”Cand vroiam sa dau exemple din alte opere,cum am fost invatati,incepeau iar sa se poarte urat cu tine si sa-ti spuna sa treci mai departe ca nu-i intereseaza!

    In ziua de astazi nu dai bani ca sa te treaca si sa-ti puna nota mai mare,trebuie sa dai bani ca sa fie corecti cu tine!:( Noi am dat cate 120 de lei de persoana,dar degeaba….vroiau mai multi!Pot spune ca noi am avut comisia din Galati,,nu doresc la nimeni aceasta comisie anul viitor!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: