Posted by: victorblog | 18 June 2008

Adio, Euro 2008! Hai, băieţii, hai acasă!

Campionatul European s-a terminat marţi seară pentru noi, după trei meciuri în care am irosit şanse şi am dat cu piciorul norocului.

Plictisită să-i vadă pe-ai noştri jucându-se cu ocaziile, echipa de rezerve a Olandei ne-a dat două goluri şi ne-a trimis acasă.

Stire

Da, încă o ştire despre fotbal. Nu m-am putut abţine când am văzut prezentarea făcută de PROTV a suporterilor României. O prezentare intrigantă, în care se puteau vedea „fanii” adevăraţi care deja au uitat  că acea echipă, care într-adevăr aseară a jucat foarte prost, a făcut remiză cu Italia şi Franţa. O echipă care  nu a mai arătat puterea de joc din primele partide. Suporterii prezentaţi în materialul de mai sus erau foarte indignaţi că nu am bătut şi cereau demisia. Demisia cui? A antrenorului? Pentru ce? Pentru că nu am reuşit să ieşim dintr-o grupă în care nimeni nu ne dădea nici măcar o şansă?

Aceşti oameni nu se pot numi suporteri adevăraţi. Un suporter adevărat e alături de echipa favorită şi la victorie şi la înfrângere. Ruşine să vă fie!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: