Posted by: victorblog | 17 June 2008

Adio Euro!

Dezamagire

Sursa pozei

După un parcurs cât se poate de bun al naţionalei în primele două meciuri, astăzi e timpul să ne luăm rămas bun de la EURO 2008. Elevii lui Piţurcă au dezamăgit in ultimul lor meci la EURO fiind învinşi cu 2-0 de o reprezentantă a Olandei formată in mare parte din rezerve. Cu majoritatea titularilor menajaţi pentru “sferturi” Olanda a înscris de două ori. Italia a învins Franţa cu acelaşi scor 2-0 asigurăndu-şi biletele pentru sferturile cu Spania. Capul sus băieţi şi să ne pregătim pentru Mondialul din 2010. Românii au fost atât de neputincioşi ca în bancul:

“Antrenorul Olandei îşî anunţă jucătorii că au meci contra Romăniei. Nimeni n-are chef, şi la un moment dat portarul Van der Saar zice: – Băieţi, uite ce zic eu, joc  singur contra României, si voi mergeţi intr-un club, da? Toţi sunt de acord. La un moment dat aprind televizorul şi ce văd: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toţi veseli, sting televizorul şi se pun iar pe băut… La capătul celor 90 de minute aprind din nou televizorul şi… “Romania – Olanda 1-1, gol Mutu, în minutul 90.” Dau fuga toţi la stadion şi în vestiar îl găsesc pe Van der Saar, disperat, cu capul în mâini.

– Van der Saar, ce s-a întamplat ?

– Baieţi, îmi pare sincer rău, am fost eliminat în minutul 6! ” =))

Nu trebuie să dăm vina pe Olanda pentru că ne-a bătut, trebuie să ne invinovăţim pe noi că nu am câştigat. Nu trebuie să-l invinovăţim pe Mutu pentru că nu a dat gol cu Italia, ci trebuie să ne invinovăţim pe toţi că nu am bătut când trebuia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: